Kubota Garden Entry Gate and Visitor Center

Seattle, WA

 
 

Hidden in South Seattle, Kubota Garden models Japanese garden design merged with native northwest plantings.

Gate Entry, Perimeter Walls, and Future Visitor Center

  • Client :Kubota Garden Foundation
  • Gate Design:Gerard Tsutakawa

Visitors are met with a bronze entry gate, marking arrival to the garden. The steel shingles are meant to weather, bringing a rich earthen color to the lines of the roof.

 
 

A future visitor center is planned to support four primary functions: provide a residence for a garden caretaker, to house indoor wedding receptions and community/conference meeting space, to provide restroom facilities, and provide administrative office, retail, and concession space for the Kubota Garden Foundation.

 

We’ll notify you when we add a
new project or schedule a bbq.


We promise not to spam you
or share your information.